Wednesday, November 30, 2011

Niin mikä loppu?

On tää englanniksi kommunikointi ihan hauskaakin! Tossa sunnuntain brunssilla hommani oli täyttää buffettia (astioita ja leipiä) ja kesken kaiken leivät loppuivat, ja en löytänyt mistään lisää leipää, menin selittämään asian sen vuoron valvojalle näin "All breasts is finish,what should I do about that?" Valvojan ilme oli näkemisen arvoinen kun mietti ratkaisua :D Saatiin onneksi leipääkin lisää!

Meillä on täällä asunnossa kylpyamme, joka on ihana! Tosin eilen se oli liian ihana kun menin töiden jälkeen kylpyyn ja yhtäkkiä havahdun kun Laura huutaa oven takaa että sen on päästävä pissalle, olin nukahtanut sinne ja nukkunut siellä reilu tunnin :D Eipä tullut uni enään illalla pikku päikkäreitten jälkeen! Ja äitille kun luet tätä kuitenkin kauhuissasi : En mene enään väsyneenä kylpyyn!

Me mennään lauantaina sen Alexin kanssa joka oli meitä myös hakemassa lentokentältä, niin johonkin joulubileisiin kun se pyysi, tuskimpa kauaa jaksetaan olla kun lauantai on työpäivä ja ollaan varmaan tosi väsyi mutta kiva taas nähdä yks Unkarilainen koti lisää :)

Sää on taas täällä harmaa ja sumunen....
lisään vähän kuvia kun ei oikein ole muuta kerrottavaa....


Moikkis!

No comments:

Post a Comment